Sluit

Acties

We werken samen met verschillende partners en kijken daarbij wat we kunnen doen voor onze bezoekers. Hieronder vind je alle samenwerkingen en speciale aanbiedingen voor onze bezoekers op een rij.

Volkskrant

De Volkskrant is onze mediapartner. In samenspraak met hun kunstredactie stellen we ieder jaar voor alle donderdagen Volkskrantpakketten samen twee geselecteerde voorstellingen en toegang terrein met korting.

CJP

CJP’ers (tot 30 jaar) krijgen altijd € 4,- korting op de entreeprijs op vertoon van hun CJP pas. Ben je onder de 30, maar heb je geen CJP pas, maar wil je ‘m wel? Koop de pas dan hier. Voor maar € 17,50 per jaar.

CJP Exclusief
Ieder jaar selecteren wij samen met CJP voorstellingen voor het CJP Exclusief pakket. Voor slechts 15,- krijgen CJP’ ers gratis entree, twee speciaal door ons geselecteerde voorstellingen en een drankje. En goed nieuws: per CJP pas kan je twee pakketten kopen, je kan dus iemand meenemen die geen CJP pas heeft.

CJP Exclusief 2017 pakketten vind je hier.

Data:
Rotterdam zondag 25 juni
Den Haag zondag 9 juli
Utrecht 23 juli en 30 juli
Amsterdam zondag 13 en zondag 20 augustus

Rotterdampas, Ooievaarspas, U-pas en Stadspas

Met de Rotterdampas, Ooievaarspas (Den Haag), U-pas (Utrecht) en de Stadspas (Amsterdam) krijg je korting op de toegang van het terrein.

Op vertoon van je Rotterdampas, Ooievaarspas (Den Haag) en U-pas (Utrecht) krijg je bij de Entreekassa bij de ingang van het festivalterrein  € 4,- korting en betaal je dus slechts € 3,50. Op vertoon van Stadspas krijg je dit jaar € 5,- korting en betaal je slechts € 2,50.

We Are Public

Speciaal voor We Are Public-leden zijn in Den Haag en Amsterdam voorstellingen geselecteerd. In combinatie met deze voorstellingen is toegang tot het terrein gratis. Bekijk hier het aanbod in Amsterdam.

Volkshotel Arrangement

Geniet in Amsterdam na van je Parade-dag in het mooie Volkshotel!

Weekarrangement – €99

Dit arrangement is €99 voor 2 personen en bestaat uit:
– Één nacht in een Sir Standard kamer (normale prijs €119).
– Twee entreetickets voor de Parade (normale prijs €15).
– Twee tickets voor het Parademuseum (normale prijs €10).
(Geldig op zondag t/m donderdag van 11 t/m 27 augustus.)

Weekendarrangement – €149

Dit arrangement is €149 voor 2 personen en bestaat uit:
– Één nacht in een Sir Standard kamer (normale prijs €159).
– Twee entreetickets voor de Parade (normale prijs €15).
– Twee tickets voor het Parademuseum (normale prijs €10).
(Geldig op vrijdag of zaterdag van 11 t/m 27 augustus.)

Lees hier meer.