Filter
Keuzestress?
Sluit

Ko de Kok & Maarten Bel
The Agency of New Identity

Ko de Kok & Maarten Bel

Rotterdam, 28 juni t/m 2 juli
Den Haag, 12 t/m 16 juli
Utrecht, 21 juli t/m 2 augustus
Amsterdam, 11 t/m 16 augustus

Ben jij een kwaliteitsmanager bij de Jamin van middelbare leeftijd met een passie voor treinen? Kijk je 's morgens in de spiegel en denk je bij jezelf, “tja...is dit het nou?”. Ben je toe aan iets anders, maar weet je alleen niet hoe?

The Agency of New identity maakt je stoutste dromen werkelijkheid. In een humoristisch en visueel aantrekkelijk spektakelstuk verzorgen Ko de Kok en Maarten Bel jouw nieuwe identiteit op maat. In een interactieve behandeling begeleidt ons gecertificeerd personeel je door de verschillende stadia van jouw metamorfose heen. Je ondergaat niet alleen een geestelijke, maar ook een lichamelijke verandering.

Wacht daarom niet langer en kom langs. Velen gingen je reeds voor. Neem nu de beslissing en je krijgt gegarandeerd het gevoel van absolute individuele vrijheid.

Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend op het festivalterrein te koop en niet via onze webshop. De voorstelling duurt gemiddeld 15 minuten en speelt meerdere keren per uur. Speeltijden zijn bekend op de locatie van de voorstelling.

  • -